Menu

Anställda

Behöver du komma i direktkontakt med någon av våra anställda?

Karriär

Vill du bli en del av WS ElCon AB?

Sociala Medier

Solel

Trött på dyra elräkningar? Producera egen solel.

Minska din elkostnad avsevärt och börja sälja el istället. Med stor kompetens och erfarenhet erbjuder vi kompletta solpanelsanläggningar.

Vi garanterar ett väl utfört arbete och en driftsäker anläggning.

Med en solcellsanläggning kommer du att producera el nästan hela året, men som mest på sommaren. Sommartid kommer du inte alltid att själv att kunna använda all den el som du producerar. Överskottet kan du sälja tillbaka till ditt elbolag, eller välja att lagra den i en energilagringsanläggning.

Få ut mer av din solel med energilagring

Få möjlighet att lagra den el du producerar och använd den när du verkligen behöver den. Vi installerar energilagring så du kan ta vara på all den el du producerar med din solel-anläggning.

Nu får du skattereduktion på solpaneler och energilagring

Från och med 1 januari 2021 kan du få grönt rotavdrag, eller skattereduktion på grön teknik, när du köper solceller och solcellsbatteri av oss. Bra Va?

  • Avdraget gäller endast för arbets- och materialkostnader och ligger på 15% för solceller och 49% för solcellsbatteri.
  • Totalt får skattereduktionen för grön teknik max uppgå till 50 000 kronor per person och år och tillämpas på installationer som utförs och betalas från och med den 1 januari 2021.
  • Till skillnad från rotavdraget för solceller, gäller det nya gröna rotavdraget även för hus som byggts de senaste fem åren.
  • Tänk på att du behöver ha betalat tillräckligt med skatt under året för att kunna nyttja hela skattereduktionen. Det är särskilt viktigt om du också använt rot- och rutavdrag.

 

Avdraget görs direkt på fakturan, precis som för det vanliga rot- och rutavdraget på 9%. Det är på så vis enklare att använda än tidigare investeringsstödet, som du behövde köa för att få och som endast betalades ut så länge avsatta pengar fanns kvar.

Kontakta oss för offert redan idag.

Offertförfrågan